Nyomdafestéket nem tűrő módon sértegeti az embereket a kormánypárti médiaalapítvány lapja

Miután a kormány létrehozta a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt (KESMA), valamint azt nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette, az összes kormányközeli médiumí, így a Dunaújvárosi Hírlap és annak online kiadványa Duol.hu is annak részévé vált – közölte a 444.hu.

Most a Duol.hu is közölte oldalán, hogy az MLSZ betiltotta az Újpest stadionját, mivel annak gyepminősége nem haladja meg az elvárt szintet, így pedig nem lehet ott mérközéseket játszani.

Azonban a kormányközeli oldal nem fogta vissza magát, így közölték a hírt olvasóikkal:

7PjYtS4SWNBZ9v8es

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mostantól központi utasításra kell-e így foglalkozni az Újpesttel, ami mind a játékosokra, mind pedig annak szurkolóira nézve igencsak sértő, bár az ajánlót azóta átírták erre: “A csapat sem jobb, mint a pálya”.

A cikk egyébként egy véleménycikk, ami sok mindent elbír, bár az ilyen jelzőket akkor sem szabadna használniuk. A másik ami szembeötlő, hogy a lap az Újpest fejére olvassa, hogy “2002-ben négymilliárd forintért rendeltek beléptetőrendszert, ami végül szeméttelepen végezte”.

Ezzel az egyetlen baj az, hogy a leselejtezett beléptetőrendszert nem az Újpest rendelte, hanem az akkor még sportminiszterként tevékenykedő Deutsch Tamás.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!