Megégetheti magát a náci csőcselék: soha nem látott ellenállással találkozhatnak

FOTÓ: Markoszov Szergej

A hazai neonáci és hungarista szervezetek minden évben „becsület napjaként” emlékeznek arra, hogy 1945 februárjában a budai Várban rekedt német és magyar csapatok megpróbáltak kitörni a szovjet ostromgyűrűből, tovább védve a náci Németország pusztulását.

Eddig is minden jó érzésű embert felháborított a rendezvény, de talán idén olyan gát szakadt át, amely egy életre elveszi a neonácik kedvét a masírozástól! Ugyanis két ellentüntetés is szerveződik a Városmajorba meghirdetett úgynevezett becsület napja ellen.

Eddig már több ezren jelezték, hogy érdeklődnek vagy részt vesznek azon az antifasiszta akción,

amelynek kezdését délután egy órától a városmajori kutyafuttatóhoz hirdették meg! Eközben elkezdődött egy másik antifasiszta tiltakozás szervezése is, amit Donáth Ferenc magánszemélyként jelentett be délután fél egytől a Városmajor utca és Szamos utca sarkára. Délután háromtól a budai Várban lévő Bécsi kapunál ugyancsak lesz antifasiszta tüntetés, amely a a Kitörés emléktúra útvonalán helyezkedik el.

Reméljük, idén nem a hazai neonácikkal lesz tele a nemzetközi sajtó, hanem azzal, hogy Magyarország, a magyarok elutasítják a fasizmust és annak minden formáját, és ennek hangot is adtak!

Kérjük, ossza meg a helyszíneket és időpontokat, hogy minél többen értesüljenek az ellentüntetésekről!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!