Nyilas terror Erzsébetvárosban: halálosan megfenyegették Niedermüllert?

Minden korábbinál mélyebbre süllyedt csütörtökön a magyar jobboldal, amikor a Hatvannégy Vármegye Mozgalom nevű szélsőjobboldali szervezet

egy döglött patkányt küldött Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester irodájába.

Hogy egyértelmű legyen, kinek szánták, az állat szőrére azt írták, “Müller”. A mélyen dehumanizáló, inhumánus, és a magyar történelem legsötétebb időszakait idéző cselekedet azzal indokolták, idézzük a közleményüket:

Mivel exomorfológiai és minőségbeli hasonlóságot véltünk felfedezni a megengedhetetlen nyilatkozatot tevő Niedermüller Péter és a szóban forgó kártevő rágcsáló között, ezért úgy gondoltuk, hogy meglepjük egy ajándékkal a hivatalában: döglött patkányt vittünk neki, jelezvén, hogy ez az ő és elvtársainak a létrendi szintje.”

Hogy pontosan milyen körülmények között halt meg az állat, azt nem részletezték, feltesszük, külön azért gyilkolták meg, csak hogy üzenhessenek a polgármesternek. Miután tettük egyértelműen a büntetőjogi felelősség kérdését is felveti az ügyben (nehéz nem halálos fenyegetésként értelmezni, ami történt), a DK is megszólalt az ügyben. Felszólították a Fideszt, hogy

azonnali hatállyal nyilatkozzanak arról, volt-e bármi közük az undorító akcióhoz.

Egyben arra is felszólították őket, hogy haladéktalanul kérjenek bocsánatot Niedermüller Pétertől, és Erzsébetváros polgáraitól, amiért egy ilyen gyomorforgató eset megtörténhetett a kerületükben.

Sajnos nem ez volt ugyanakkor az egyetlen erőszakos eset, ami csütörtökön történt. A Niedermüller-ellenes Fidesz-tüntetésen megrángatták Hont Andrást, a HVG újságíróját is, erről bővebben itt olvashatnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!