Ezt már tényleg nem fogja tudni Sorosra kenni – ebben ő az első számú bűnös

Nemrégen adott ki egy közleményt az Eberi Erőforrások Minisztériuma: “Az elmúlt másfél évben jelentős változások történtek az egészségügyben, amelyek célja a családok egészségének támogatása, a hatékonyabb megelőzés és a biztonságos, magas színvonalú betegellátás erősítése, valamint az egészségügyi dolgozók megbecsültségének további javítása volt.”

Vagy egy másik dimenzióban élnek azok, akik ezt a közleményt kiadták, vagy egy másik országban, de az biztos, hogy halvány lila gőzük sincs arról, milyen is az egészségügy valós helyzete ma az országban.

“Pajzsmirigy rendelésünkön átmenetileg szünetel az előjegyzés adása, mivel a szakrendelés 2020. évi előjegyzési naptára betelt.”

– áll a Szakorvosi Rendelőintézet Szigetszentmiklós honlapján. Szigetszentmiklós népessége 37 ezer fő, és a  honlapról úgy tűnik, egy orvos, hetente kétszer tudja ebben az ügyben fogadni a betegeket, ha éppen nem szívultrahangot csinál. Persze van megoldás, mindenki legyen szíves menni a háziorvosához, mert az is tud pajzsmirigyre felírni gyógyszert, tájékoztat minket a honlap.

Ez már a cinizmus legfelsőbb foka, hiszen pontosan azért vannak a szakrendelések, hogy ott, az adott szakterülettel foglalkozó orvos tudja megállapítani a pontos diagnózist, és elrendelni a megfelelő kezelést!

Ezzel a minősíthetetlen (nem)ellátással szemben pedig az áll, hogy a szigetszentmiklósiak mégis boldog emberek, hiszen 3,5 milliárd forintért épül nekik új stadion, miközben csődben van a helyi fociklub.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!