Erőszak a Fidesz tüntetésén, megtámadtak egy újságírót

Tüntetést tartott Niedermüller Péter ellen a Fidesz csütörtökön, amiért szerintük a DK-s polgármester megsértette a fehér, heteroszexuális és keresztény embereket egy ATV-s interjújában. Többször is részletesen írtunk arról, hogy ez miért szemenszedett hazugság, ezekről bővebben itt és itt olvashat.

A tüntetésen egy-két ezren jelentek meg, voltak ellentüntetők is, ők az út másik oldalán várakoztak. Már rögtön az esemény elején elszabadultak az indulatok,

a Vadhajtásoktól ismert Bede Zsolt meglökdöste Hont Andrást, a HVG publicistáját, és azt kiabálta neki, hogy “takarodjon el innen”.

A tüntetésen Huth Gergely, a Pesti Srácok újságírója, és Bayer Zsolt is felszólaltak. Huth azt mondta, szerinte Niedermüller rasszista és kereszténygyűlölő, ezért távoznia kellene a közéletből. Bayer is ezt követelte, és azt hangsúlyozta, a világ szerinte kifordult önmagából. Rajtuk kívül is felszólaltak páran, pl. az unalmas és papírízű félkopasz Hollik István, inkább megkíméljük az olvasót attól, milyen marhaságokat hordtak össze.

A tüntetés végül úgy ért véget, hogy a tömeg elénekelte a Himnuszt és a Nélküledet, utána szerencsére további atrocitás nélkül mindenki hazaszállingózott, persze néhány ocsmány skandálásra azért sor került.

Nemcsak újságírók megverésével remekelt csütörtökön a Fidesz, egy másik botrányos eset is borzolta a kedélyeket: a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevű szélsőjobboldali szervezet nyilas szellemi elődeit megszégyenítő módon egy gyomorforgató “ajándékot” is küldött Niedermüllernek az irodájába – egy döglött patkányt. A részletekről bővebben itt olvashat.

Itt visszanézhető a tüntetés:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!