Tömeges tiltott határátlépés – furcsa körülmények

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Egy mintegy 60 fős migránscsoport január 28-án 5 óra 30 perc körül a Röszke Közúti Határátkelőhelyen megpróbált jogellenesen az ország területére bejutni. A hatóságok tették a dolgukat, fegyveres biztonsági őrök, rendőrök megakadályozták az illegális határátlépést, négy embert le tartóztattak. Eddig a száraz hír.

Azonban a helyzetnek van egy-két furcsasága, ami persze rögtön összeesküvés elméletekre adott okot. A rendőrségi statisztikák szerint tavaly november eleje óta megemelkedett a tiltott határátlépési kísérletek száma, de ezek nem voltak sem kiugróan magasak, sem csoportosak.

Ami pedig a mostani esetet teljesen megkülönbözteti az eddigiektől:

  1. Egy láthatóan jól szervezett csoportról van szó.
  2. Egy közúti határátkelőhelyen próbálkoztak, amiről tudva lévő, hogy éjjel-nappal őrzik.
  3. Egy térfigyelő kamera közvetlen tövében történt az átlépés, nem közelebb, nem távolabb, hanem pont úgy, hogy mindent pontosan lehessen látni.
  4. A “vezető” aki jóval a tömeg előtt megy, rögtön egy olyan kerítés oszlophoz megy, ami annyira ki van lazulva, hogy egy nagyobb szél is ledöntené.

Az interneten természetesen rögtön lábra kaptak azok a hírek, hogy az egészet a titkosszolgálat szervezte, megvezetve a migránsokat, őket csak színpadi kelléknek használva. Mi nem gondolnák, hogy idáig aljasodna Orbán és bandája, az viszont tagadhatatlan, hogy

úgy jött nekik ez az akció mint egy falat kenyér!

Úgy néz ki, hogy a migráns téma leülőben, a Soros-terv kipukkadt, a börtön-kártérítések ügye nem durrant nagyot, még Schobert Norbiról is többet beszéltek az emberek, mint a kormányról. A koronavírusról és a klímakatasztrófáról nem is beszélve.

Orbán csak a harcban érzi jól magát. Ha nem tud ellenséget kijelölni a híveinek, akkor azok elpártolnak, mert igazi vállalható jövőképet Orbán még nem tudott nyújtani, csak a gyűlöletkeltésből építette eddigi politikáját.

Ha a fentebbi négy pontot figyelembe vesszük, és úgy nézzük a videót, akkor lehet, tényleg más színezete van a dolognak. Mindenki eldöntheti maga.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!