Ilyen az igazi baloldal! Parádésan leoltották a gyalázkodó fideszest!

Úgy tűnik, a gyalázkodás lett a tények ellen hadakozó fideszes politikusok egyetlen fegyvere. Amikor már nincsenek érveik és minden őket cáfolja, még mindig elkezdhetik kiabálni, hogy Soros, meg hogy mindenki ellenük szervezkedik, de amit most Hidvéghi Balázs EP-képviselőjük mondott, annál tényleg nincs már lejjebb. Az egész ott kezdődött, hogy az Oktatói Hálózat ellenzéki képviselőkkel közösen Brüsszelben egy sajtótájékoztatón mutatta be azt a kiadványát, amelyben részletesen leírják, milyen károkat okozott Magyarországon a jogállamiság felszámolása a kultúra, az oktatás, a tudomány, a művészet, a kulturális örökség és a média területén. Erre reagálva

a fideszes képviselő kijelentette: az ellenzéki képviselők támadást indítottak a hazájuk ellen, mert gyűlölik Magyarországot.

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője ezt hallva enyhén szólva is felháborodott és egy szenvedélyes hangvételű Facebook-posztban tette helyre a gyalázkodó fideszes politikust. Bejegyzését ezzel az egyszerű kérdéssel kezdte:

Balázs! Normális vagy?!

A baloldali politikus ezek után úgy teszi helyre Hidvéghi Balázst, ahogy fideszessel mostanában nem igazán beszélt senki. „Mondd, mit képzeltek ti magatokról? Hogy van képetek ellopni, tönkretenni, kétségbe vonni azt, ami a legszemélyesebb kincsünk: a magyarságunk, az otthonunk, a családunk, a gyökereink szeretete? Mire ez az eszement, hazug és undorító gyűlölködés? Szégyelljétek magatokat! Kritizálni, vitázni, politikai versenyt folytatni lehet és kell egymással. Azt mondani, hogy mi „gyűlöljük a hazánkat”, több mint gyalázatos.”

Ujhelyi egy frappáns fordulattal még a nem hivatalos fideszes himnusszá emelt „Nélküled” című dal szövegével is szembesíti Hidvéghi Balázst: „Hogy is szól a kormányzat által felemelt és példának állított dal szövege?

„Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk, mi egy vérből valók vagyunk.”

Tudod, legyen bármilyen éles ellentétem is a jelenlegi hatalommal, én soha nem vonnám kétségbe a magyarságotokat. A józan eszeteket viszont ilyen otromba kijelentések után már igen.”

Ujhelyi István felháborodása már csak azért is érthető, mert ha a Fidesz gyakorlattá teszi az ellenzék magyarságának megkérdőjelezését, annak nagyon durva következményei lehetnek.

A történelemben már láthattunk rá példát, hová vezet, ha a hatalom egyeseket kirekeszt a nemzetből.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!