Nagy bejelentés – Új párt borzolhatja a kedélyeket

A Blikknek adott interjút Berki Krisztián felesége, aki elmondta, hogy férje ugyan jelentős vereséget szenvedett a főpolgármester-választáson, mégse hagy fel a politizálással:

új párt alapítását fontolgatják!

Elmondásuk szerint, sokat tanultak a legutóbbi megmérettetésből, és biztosra veszik, hogyha a volt főpolgármester-jelölt újra elindulna egy választáson, abból már győztesként kerülne ki.

“Tavaly nem volt időnk, de utólag látjuk, hogy mennyi munkával jár egy tökéletes kampányt megszervezni. Nem volt előkészület, de ha legközelebb sikerrel járunk, már látom, mennyi feladatom lesz”

– nyilatkozta Berki Krisztián felesége, majd hozzátette: férje egy teljesen új, független párt alapításán gondolkozik, mely új irányt mutatna az embereknek. Szerinte az emberek nagy része nincs tisztában azzal, hogy mit jelent a jobb- és a baloldal, valamint kijelentette, hogy a politikusok és az emberek nagyrésze sem tudja, mit is akar pontosan.

“Krisztián egy olyan erős egyéniség, akit sokan nem tudnak elfogadni, de én tompítok ezen egy kicsit, így vagyunk egy egység.”

Berki felesége azt is elmondta a lapnak, hogy szerinte férje 50 éves korára már miniszterelnök lesz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!