Halottak hevernek az utcán Kínában – Európába is eljutott a vírus (18+ videó)

A hivatalos adatok szerint 1975 emebr fertőződött meg a koronavírussal Vuhan városában, amelynek 11 millió lakosa van. Szintén ezen adatok alapján 56 ember halt meg eddig a fertőzés miatt, és több mint 300 ember állapota válságos. Sokan azt gondolják, hogy a kínai hatóságok nem mondják el az igazat, hiszen egy ekkora méretű és népsűrűségű városban sokkal gyorsabban terjedhet a vírus.

Ugyanis, a vírus 5 méteres körzeten belül fertőzhet, 14 nap a lappangási ideje, és a szájmaszk viselése egyáltalán nem hatékony a fertőzés megállításában. Mindezeket alátámasztják azok a videók, amik kínából szivárogtak ki, és apokaliptikus képet mutatnak. A térfigyelőkamerák képei alapján

sorban esnek össze a megfertőzöztt emberek, és halottak hevernek az utcákon!

Teljes a káosz a lezárt városban, az utcák kihaltak, helyenként holttestek hevernek, a bevásárlóközpontokat kifosztották, a kórházakban pedig mára már kaotikus körülmények uralkodnak, mint azt az alábbi videó is mutatja:

Az országos tisztifőorvos közlése szerint nincs tudomásuk magyarországi koronavírusos betegről. Müller Cecília egyúttal hangsúlyozta, hogy itt kicsi az esélye a járványnak, írja az MTI. A koronavírusos megbetegedés tünetei hasonlóak az influenzához, és azért is nehéz az elkülönítése, mert Magyarországon éppen most influenzajárvány van. A koronavírus azonosítása laboratóriumi módszerekkel lehetséges, és ennek feltételei már megvannak Magyarországon.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!