Élő adásban állt le a köztévé riporterének agyműködése, miközben Karácsonnyal készített interjút

Sokáig emlékezetes lesz az az interjú, melyet a közmédia Karácsony Gergellyel készített, abból az alkalomból, hogy 100 nap telt el a megválasztása óta. Igaz, eddig egyszer sem sikerült még meghívni.

Valószínűleg -jegyezzük meg a nevét- Mészáros Kata műsorvezető kérdéseit ezentúl tanítani fogják a média iskolákban, hiszen alapos, mindenre felkészült stratégiát követett, hogy

véletlenül se eshessen szó fontos, Budapestet érintő kérdésekről!

Rögtön az interjú elején belecsapott a közepébe a műsorvezető, és a “Milyen közlekedési eszközzel érkezett ide Óbudára?” kérdés után, még egy darabig azon rugózott, hogy vajon Karácsony egyáltalán miért is mer autóba ülni, meg hogy hol parkolt le a sofőr. Az újságíró hölgy ezután arra tért rá, hogy miért is lett öt főpolgármester helyettes, mikor előzőleg csak négyről volt szól, “Rosszul mérte fel, hogy mire képes?” -kérdezte, majd Karácsony visszakérdezése után könyörtelenül lecsapott: “Igen vagy nem?”

Ezután a kormány kedvenc témájával, a klímavészhelyzettel koronázta meg a teljesítményét:

“Milyen tettek vannak? Érezhetik a saját bőrükön? Mennek a szirénák?”

Bebizonyítva ezzel, a teljes tájékozatlanságát a témában. Karácsony Gergely a 25 perces interjú alatt azonban végignyugodt maradt, és próbálta elmagyarázni a lényeget, például, hogy “Nem építünk épületeket Budapest legrégibb parkjába, ha ezt komolyan vesszük. A klímavészhelyzet azt jelenti, hogy van egy zsinórmérték, és mindent abból a szempontból nézünk, hogy ami fűti a várost , azt nem támogatjuk.”

A teljes interjú itt tekinthető meg: https://hirado.hu/videok/szaz-napja-valasztottak-meg-karacsony-gergelyt-fopolgarmesternek/#

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!