Kegyeletsértő bejegyzéssel sokkolt a fideszes önkormányzati képviselő – Képek a cikkben!

Fotó: Fenyvesi Gábor facebook oldala

Halálos áldozattal járó baleset történt január 17-én, ahol a Police.hu beszámolója szerint, egy ittas férfi halálra gázolt egy gyalogost, majd megállás nélkül továbbhajtott. A 38 éves férfit a rendőrök végül elfogták. Ez önmagában is szörnyű tragédia, de amit a helyszínre érkező fideszes önkormányzati képviselő tett, az minden határon túlmegy.

Turcsány László az Indexnek számolt be arról, hogy pénteken másodikként ért ki a salgótarjáni baleset helyszínére, ahol egy cserbenhagyásos gázolás történt.

Az önkormányzati képviselő a helyszínen elővette mobiltelefonját és készített pár képet az áldozatról, majd feltöltötte a közösségi oldalára.

A lapnak Turcsány elmondta, hogy sokkos állapotba került a látottaktól, és csak azért készítette valamint töltötte fel a képeket, hogy hátha valaki felismeri az áldozatot, de amint a mentők és a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, eltávolította a bejegyzését a közösségi oldalról.

A politikus belátta, hiba volt kitenni a kegyeletsértő fotót.

Péntek éjjel végül újra posztolt a fideszes önkormányzati képviselő közösségi oldalán, amiben közölte: visszaadja a képviselői mandátumát. Később azonban ez a bejegyzés is eltávolításra került. Erről Turcsány azt mondta, sokkos állapotban írta ki a Facebookra, hogy lemond, de erről majd csak hétfőn fognak dönteni, azonban az már biztos, hogy a frakcióvezetői posztjától biztosan megválik.

83258100 3092059274179050 508185d181912301568 n
A fideszes önkormányzati képviselő Facebook bejegyzése a baleset helyszínéről, melyet mi csak kitakarva mutatunk!
starján1
Turcsány László második bejegyzése, melyben bocsánatot kér a gyászoló családtól, és melyben bejelenti képviselői mandátumának visszaadását.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!