Itt a vég: Orbán Viktort megölték!

Fotó: Beliczay László / MTI

Nos, volt egyszer egy ember, aki halála után harmadnapra feltámadott, bár az írás a továbbiakban nem emlékszik meg újabb haláleseteiről, hanem inkább az atyjával való találkozást helyezi előtérbe.

Olyan népi legendák is vannak, hogy a macskáknak kilenc életük van, ami némiképp túlzás, de az biztos, hogy kiemelkedő regenerációs képességekkel rendelkeznek, ami már a tudósok figyelmét is felkeltette. Azt, hogy Orbán Viktor kihez akarta hasonlítani magát, mikor azt mondta, hogy

“ENGEM NYOLCSZOR ÖLTEK MEG EZEK AZ ÚJSÁGÍRÓK, ÁLCIVILEK, ÉN MÁR NEM FÉLEK ETTŐL, MERT ISMEREM.”

 – utalva a “Soros-hálózat ügynökeire”, azt nem tudjuk. Még kereszténydemokratának is túlzásnak tűnik ha magát Jézushoz hasonlítja, ez talán még  nagyobb istenkáromlás, mint a jóga, a lélekvándorlás pedig pláne, ami ugye szükségeltetik az ilyen többszörös haláleseteken való túllendülésen. Ne haragudjanak meg tudatlanságunkra, egyházi ügyekben járatlanok vagyunk.

Így sokkal inkább elképzelhetőnek tartjuk, hogy inkább az ügyes házikedvenchez próbálta meg hasonlítani magát, ami viszont az eddig elhíresült pávához (lásd: pávatánc) való viszonyát kérdőjelezi meg, a páva meg nem főnix, ami szintén nagy túlélő hírében áll, így teljes bizonytalanságban vagyunk. Már csak azért is, mert ha ez az igazság, és magát a macskához hasonlította, akinek kilenc élete van, neki meg már elfogyott nyolc,

akkor bizony Orbán már az utolsókat rúgja!

Még egy hiba, és oda az utolsó élet is, és bekövetkezik a vég, természetesen politikai értelemben. Lehet, érzi már a vesztét. Sigmund Freud valószínűleg többet tudna mondani erről az elszólásról.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!