Újra jelentkezett az Ördög Ügyvédje: újabb leleplező videót tett közzé

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Borkai Zsolt szexbotrányát kirobbantó, Az ördög ügyvédje nevű blog szerdán egy újabb bejegyzéssel, most egy videóval jelentkezett. A videót azonban nem a titokzatos blogger készítette, hanem a Fullánk nevű oldlat üzemeltető Menyhért Mészáros László, aki mint nyilatkozta, a videóját az ő engedélye és tudomása nélkül töltötte fel valaki a Youtube-ra, Toni Rogan felhasználónévvel. A feltöltési cím sokatmondó:

„Győrben választási csalás 2018″.

A videó szerint a NAV elkezdett nyomozni a „szinte családi vállalkozásban működtetett” győri Roma Kisebbségi Önkormányzatot irányító H. család tagjaira. H.-ék cégei szerződésben álltak Borkai Zsolt vezette győri önkormányzati városüzemeltővel, a Győr-Szollal, de a videóban megszólalók állítják, akik itt dolgoztak, azokat

kötelezték, hogy menjenek el szavazni, és a Fideszre szavazzanak.

Aki pedig nem így tett, az elveszthette a munkáját. A szavazást nem bízták a véletlenre, busszal vitték őket szavazni  állítja az egyik videóban megszólaló nő. A NAV még sem e miatt nyomoz (ez nem is az ő dolga) hanem mert a Roma Kisebbségi Önkormányzat elnökét, H.-né P. Viktóriát 800 millió forintos költségvetési csalással gyanúsítják.

Ez valószínűleg azt takarja, hogy a dolgozókat nem jelentették be, feketén fizettek nekik, vagy ha be is jelentették őket, akkor kevesebb órára, mint amennyit ténylegesen dolgoztak. További részleteket az Index cikkében olvashatnak.

Nincs kétségünk affelől, hogy ha még el is jutna Polt Péterhez a videó, akkor sem indítaná meg a nyomozást választási csalás ügyében. Pedig ennél világosabb bizonyíték kevés van.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!