Döbbenetes! Kiderült, mi a Fidesz csodafegyvere!

Elvtelenül, jövőkép és következetesség nélkül, csak a pillanatnyi érdekek alapján hoz döntéseket a Fidesz. Ezt nagyjából eddig is tudtuk, de most már konkrét bizonyíték is van erre: a 24.hu birtokába került ugyanis egy dokumentum, amely bebizonyítja, hogy Orbánék szinte állandóan szondázzák a közvéleményt és aszerint döntenek, hogy mi hozhatja számukra a legnagyobb politikai hasznot. A bizonyítékok szerint 2015 novemberétől egészen a választásokig

Rogán Antal kabinetirodája csaknem 400 közvélemény-kutatást készíttetett, átlagosan 2-3 naponta egyet!

Nem véletlen, hogy a Fidesznek már régóta nincs semmilyen kormányprogramja. Ezért mondanak Orbánék gyakran olyasmit, aminek korábban még pont az ellenkezőjét állították. Ezek a felmérések persze titkosak, megállapításaikat csak pár beavatott ismerheti. Rogánék egy havonta ismétlődő rutineljárás szerint minden hónapban nyolc telefonos lekérdezést csináltattak 500 fős mintán, de ezen kívül még további három-hat 1000 fős kutatást is megrendeltek.

Orbánék a legtöbb szondáztatást 2015 végén, a menekültválság utáni hetekben készítették. Így manipulálták az embereket!

Mindez úgy derült ki, hogy a DK kiperelte az adatokat a Miniszterelnöki Kabinetirodától, miután a Fidesz egyik politikai tanácsadója, George Birnbaum egy svájci lapnak azt nyilatkozta: korábbi üzlettársával, a 2017-ben elhunyt Arthur Finkelsteinnel

telefonos közvélemény-kutatásokra alapozva csináltak Sorosból a Fidesz számára ellenséget.

A háromnaponta elvégzett felmérésekre alapozott döntések eredményét persze látjuk. Amit ma Orbánék csinálnak, az nem kormányzás, hanem rövidtávú érdekek mentén folytatott döntések sorozata. Valószínűleg erre gondolhatott G. Fodor Gábor, a Századvéd stratégiai igazgatója is, amikor négy évvel ezelőtt kijelentette:

„a kormányzás a pillanat uralásának a művészete.”

Ennél egyértelműbben azóta sem ismerte be senki, hogy a Fidesz elvtelenül politizál és nincs semmilyen terve Magyarország jövőjével kapcsolatban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!