Az év gazdasági bűncselekménye van kibontakozóban: ezt nem lehet megmagyarázni

forrás: nol.hu

Bizonyára Ön is szokott vásárolni nagyobb értékű ingóságokat, vagy éppen ingatlant. Józan ész szerint cselekszünk ilyenkor, vagy megnézzük az árcímkét, és döntünk, megéri-e nekünk, vagy elkezdünk alkudozni az eladóval, ha van rá módunk. Aztán ha megegyeztünk az árban, kezet rá, jöhet a szerződés. Azt gondolnánk, így megy ez az állami szférában is, de nagyot kell csalódnunk, ha éppen egy Mészáros-Orbán üzletről van szó, egyszóval ha az állam megvesz valamit Mészáros Lőrinctől. Ugyanis,

a Mátrai Erőmű megvásárlásáról szóló szerződést úgy írták alá, hogy nem állapították meg a vételárat!

December 23-án közzétették, hogy az Opus Global Nyrt. végleges szerződést kötött az MVM Zrt.-vel a Mátrai Erőmű Zrt. 72,66%-os tulajdoni hányadának az értékesítése tárgyában, januárban pedig bejelentették, hogy nemzetközi vagyonbecslő céget kértek fel a vételár meghatározására. Tehát, egy biankó szerződést írt alá az állam, amiben kipontozva hagyták a vételárat, amibe majd valaki beleír valamit!

Innentől kezdve, már csak Mészáros Lőrinctől függ, hogy hány darab nullát ír a szerződésbe. Ezzel csak aza baj, hogy egyenlőre nem a szerény mértéktartásáról híresült el, így szinte biztos, hogy megint mi, adófizetők járunk rosszul.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!