Így próbálta meg kiparodizálni Orbánt az ismert humorista – A végeredmény tragikus lett

Az állami televízió 2018-as szilveszteri műsorában, Bagi Iván eljátszott egy Orbán Viktor paródiát, mely annyira óvatos és visszafogott volt, hogy az inkább tűnt kormánypárti kampányszövegnek, mint vicces előadásnak.

A humorista nem mondott le arról az elképzeléséről, hogy kiparodizálja a miniszterelnökot, így azt a 2019-es szilveszteri műsorba is belerakta.

Bagi Iván átalakulása végül olyan jól sikerült, mintha Orbán egyik dublőrét látnánk, az általa humorosnak vélt szöveg pedig felülmúlta a korábbi próbálkozását.

Sikerült olyan propagandaszöveget lenyomnia a nézők torkán, melyet még Orbán szövegírói is megirigyelnének:

“Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, magyarok! 2019 esztendejét pillanatokon belül magunk mögött hagyjuk, és egy kerek esztendő elé tekintünk, bizakodással és várakozással. Idén beváltottuk valamennyi ígéretünket: Küzdöttünk, harcoltunk, akivel kellett, megvédtük mindazt, amit meg kellett, legyen szó a családokról vagy éppen Európáról.
Megállítottuk azokat, akiket meg kellett állítani, és továbbküldtük azokat, akiket tovább kellett küldeni. Sajnos voltak olyanok is, akiket, bár szerettük volna, de nem tudtunk továbbküldeni, ezért velük meg kell próbálnunk békésen együttműködni.
Bár örömünk nem volt maradéktalan, ugyanakkor idén két szavazáson is bebizonyítottuk, hogy még mindig a polgári szövetség a legerősebb. Az ország narancssárga pajzsán csak itt-ott láthatók vöröses repedések. Ezeket igyekszünk mielőbb átfesteni.
A nemzetegyesítés részeként idén kipcsak testvéreink is csatlakoztak hozzánk, velük talán a labdarúgó-válogatottunk is sikeresebb lesz jövőre.
Boldog új évet kívánok! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

Ezzel az előadással pedig kimondhatjuk, hogy az egykor viccesebb és jobb előadásokat is megélt humorista, mára már csak a propagandagépezet egyik fogaskereke, a hatalom bábja, aki meghunyászkodva nyalja be magát a felsőbb vezetők kegyeibe.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!