Végleg elárulták a magyar szabadság ügyét a nemzet egykori nagy rocklegendái

Forrás: Orbán Viktor - Facebook

Színt vallottak.

Tegnap tartották Demjén Ferenc koncertjét a Papp László Sportarénában. Az eseményen Orbán is megjelent, sőt még egy fotót is sikerült összehoznia a megjelent előadóművészekkel. Így került egy fotóra

Demjén Ferenccel, Balázs Fecóval, Kóbor Jánossal, révész sándorral és Závodi Jánossal.

Ha bárkinek szúrja a szemét, hogy a szabadság egykori vándorainak, a nemzet rocklegendáinak mára szemlátomást az égvilágon semmi gondjuk nincs azzal, hogy egy képre kerüljenek a legújabb magyar zsarnokkal, nem tudjuk hibáztatni érte, a mi gyomrunk is felfordult. Ezek az emberek egykor abból csinálták meg a népszerűségüket, hogy lázadtak a rendszer ellen. Az a rendszer ellen, ami az igazság tagadására és a szabadság elfojtására építette magát. Időskorukra a lázadásból láthatóan nem maradt semmi, mára csak az elvtelen talpnyalás, a szolgalelkű pénzhajhászás maradt.

Kiállásuk elmaradása különösen akkor ordító, amikor a mellettük vigyorgó zsarnok épp azon ügyködik, hogy törvénybe foglalja a kultúra einstandolását. Normális embernek ettől felfordul a gyomra, normális ember nemet mond az ilyen “művészekre”. Aki ezentúl egy koncertjükre is elmegy, az annyit is ér.

Itt megtekinthető a miniszterelnök émelyítő posztja:

Szabadság vándorai

Gepostet von Orbán Viktor am Montag, 30. Dezember 2019

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!