Máris repülhet a 23 éves államtitkár: Orbán páros lábbal rúghatja ki a nyilatkozata után

Hiába módosítottak még törvényt is miatta, szélsebes véget érhet a 23 éves Rácz Zsófia, a nemrég munkába álló ifjúságpolitikai helyettes államtitkár karrierje, miután a 444 kiderítette, hogy nyáron egy amerikai podcast adásban azt nyilatkozta, hogy

Oroszország nagyobb fenyegetést jelent Európára nézve, mint a terrorizmus.

Ezzel lényegében totálisan ellentmondott minden riogatásnak, amivel a Fidesz az utóbbi években szédíteni próbálta a magyar nyilvánosságot. A műsorvezető felvetésére, hogy a terrorizmus, Irán vagy Oroszország jelent-e komolyabb fenyegetést, Rácz azt mondta, idézzük:

“ha külső biztonsági kockázatokról beszélünk, akkor Oroszországot kell, hogy mondjam. Mert láttuk, ahogy Oroszország a dezinformációt, mint stratégia használja, hogy káoszt okozzon Amerikában és Európában. Ez olyan fajta fenyegetés, amitől leginkább nem félnünk kell, hanem felkészülni rá.”

A műsorvezetőt meglephette a magyar kormány propagandájával szöges ellentétben álló válasz, mert vissza is kérdezett, hogy Rácz tényleg Oroszországot látja-e problémásnak. Rácz erre megerősítette, hogy igen.

Itt megtekinthetik az érintett részt:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!