Gyalázatos mondat, amely megmutatja, mit gondol a Fidesz Budapestről!

A Mandiner hasábjain kesereg Boros Péter volt miniszterelnök, hogy milyen buták is az emberek, mert az ellenzékre szavaztak az önkormányzati választáson. “Olyan helyeken tették ezt, ahol az utóbbi években addig soha nem látott innovációk voltak. Lényegé­ben ezekre az előrelépésekre, eredményekre mondtak nemet a látszat szerint a nagyvárosok polgárai.” Szavaiból kiderül, hogy semmit nem értett meg a helyzetből, az emberek ma már úgy gondolják, hogy egy városvezetés alapvető feladata a fejlesztés, amiért nem jár külön jutalom. Erre vállalkoztak, ezt kell csinálniuk.

Amiből viszont elegük lett az embereknek, azok a Boros Péter féle Horty imádó, “nagymagyarkodó”,  nacionalista vén faszokból emberekből. Abból például, hogy Boross véleménye Budapestről:

“A főváros levegője – nem szabad finomkodni, ki kell mondani – régen is mérgezett volt szellemi szempontból.”

Nos, hogy mit ért Boross Péter mérgezett szellemiségnek, az olvasókra bízzuk, mi nem akarunk élni az antiszemitizmus vádjával. De ez a nézet amit a volt miniszterelnök itt leír, semmiben nem különbözik Horty 1919-es bevonulásakor mondottaktól, és reméljük Boross úr is ilyen megbocsájtó lesz: “Megbocsátunk akkor, hogy ha ez a megtévelyedett város visszatér megint a hazájához, szívéből, lelkéből szeretni fogja a rögöt, amelyben őseink csontjai porladoznak, szeretni azt a rögöt, amelyet verítékes homlokkal munkálnak falusi testvéreink, szeretni a koronát, a dupla keresztet.”

Bár ahogy jobban elgondolkozunk, ennek az embernek nem a megbocsájtására, hanem az eltakaradására várunk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!