Elképesztő év végi bónuszt osztottak ki a NER egyes csúcsintézményei

Fotó: REUTERS/Lisi Niesner

A karácsony és az év vége mindenkinél másképp telik, a fa alá is más-más ajándék került minden családban, már ha egyáltalán van karácsonyfa. Sok munkáltató egyáltalán nem ad jutalmat a dolgozóknak, míg van ahol csak egy kisebb ajándékcsomag jár, vagy mint ahogy azt a pedagógusok és mentősök közzétették, csak néhány ezer forintot kaptak.

Ezzel szemben vannak akik ennél jobban jártak.

Megérkeztek a hírek arról, hogy milyen év végi prémiumot kaptak a NER intézményeiben dolgozók:

A Magyar Nemzeti Bank közel félmilliárd forintot osztott szét dolgozói között, ami munkavállalónként átlagosan 537 ezer forintot jelent.

Hasonló mértékben jutalmazott az Ügyészség is, ott az év végi bónuszra 2,5 milliárd forintot szántak, ami dolgozónként 650 ezer forintot jelent.

A külügyminisztériumi dolgozók is jól jártak, ott összesen 263 milliót osztottak szét, átlagosan 384 ezer forintot.

A Belügyminisztérium pedig több mint félmilliárdot fordított arra, hogy jutalmazza hűséges dolgozóit, összesen 585 millió ment el a prémiumokra, mely átlagosan fejenként több mint 600 ezer forintot jelent – írja a 24.hu, amely összesítést is közölt.

Ezzel szemben a Pénzügyminisztérium alkalmazottai csak egy 9925 forint értékű ajándékcsomagot kaptak, bár még így is jobban jártak azoknál, akik a Miniszterelnökségen, Miniszterelnöki Kabinetirodában, Agrárminisztériumon, Igazságügyi Minisztériumban, az Innovációs és Technológiai Minisztériumban, vagy az Emberi Erőforrások Minisztériumában dolgoznak, mivel ők semmilyen jutalomban nem részesültek..

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!