Olyan kijelentést tett az Fidesz EP-képviselője, amit még mi se nagyon tudunk feldolgozni

MTI-fotó: Szájer József

A Fideszt az elmúlt években egyre több támadás érte azokért a döntésekért, melyeket meghoztak. A demokratikus rendszer folyamatos leépítése miatt, az unió elindította Magyarországgal szemben a 7-es cikk szerinti eljárást, melynek a Sargentini-jelentés adott alapot.

Ebben megfogalmazták, hogy a magyar kormány korlátozza a tudományos élet szabadságát, a véleménynyilvánítás szabadságát, az igazságszolgáltatás és más intézmények függetlenségét, a sajtószabadságot; korrupció és összeférhetetlenség jellemzi politikájukat, valamint, az alkotmányos és a választási rendszer megfelelő működése sincs biztosítva.

Ezen jól alátámasztott ‘kritikákat’ a kormány egyszerűen azzal hárítja el, hogy ez csak a migránspárti erők alaptalan támadása, annak ellenére, hogy korábban Orbán Viktor is elismerte már, hogy illiberális demokráciát épít.

Most pedig Szájer József, a Fidesz EP-képviselője kijelentette a Magyar Nemzetnek adott interjújában, hogy:

“Az én politikai nemzedékem, Magyarország,

a Fidesz Európában ma a szabadság megsemmisítésének legfőbb akadálya.

A szabadság ellen támadó globalista erőknek ma mi vagyunk a legfőbb célpontja. Talán nem véletlenül. Ezért én is azt üzenem, mi is azt üzenjük nekik, a timmermansoknak és folyton új formában reinkarnálódó, hétfejű sárkányhoz hasonlatos hazai rajongóiknak, hogy: mi sem. Mi sem megyünk sehová. Maradunk. A küzdelem a szabadságért folytatódik.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!