Romlott Orbán állapota: sokkoló fotók kerültek ki a dolgozószobájából

Különös fotókat adott ki pár hete az MTI Orbán dolgozószobájából. Azon a kormányfő látható Patrick J. Deneen amerikai politológus professzor társaságában, aki A liberalizmus kudarca című könyve (beszédes, hogy Orbánt ez érdekli) bemutatójára érkezett a fővárosba, és ha már itt volt, találkozott Orbánnal is. A kép azonban nem is emiatt lett végül érdekes a közvélemény számára, hanem mert – hogy direkt vagy véletlenül, azt nem tudni – megmutatta, hogy

egy ember nagyságú földömböt is kiállítottak a miniszterelnök dolgozószobájában.

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda – MTI

Hogy mi szüksége lenne egy ilyen kis európai ország miniszterelnökének egy ekkora golyóbisra, arról csak találgatni lehet. Hadházy Ákos meg is tette, és sikerült egy elég beszédes – és mi tagadás, rendkívül nyugtalanító – párhuzamra felhívnia a figyelmet. Nem egyedi a történelemben, hogy egy ország vezetőjének dolgozójába kiállítsanak egy az Orbánéhoz hasonló földömböt. Volt is már rá példa, egy ugyanilyen volt ugyanis kiállítva

Hitler irodájában.

A náci vezérnek birodalomépítő és Föld-leigázó lázálmaiban bizonyára segítségére volt egy ilyen gömb, ami felett megálmodhatta őrült terveit. Nem is lustálkodott, fél Európát sikerült felmorzsolnia, mire utolérte a végzete. Szerencsére, miután Orbán csak egy kis ország vezetője, nyilván sosem fog akkora fenyegetést jelenteni a világbékére, mint amekkorát a német führer jelentett, de azért így is okozhat problémákat a kontinensen, elég csak a folyamatos agresszív bomlasztására gondolni, amit az EU-n belül művel.

Akinek esetleg kétségei lennének afelől, hogy fenyegetést jelenthet-e a békére egy Orbán-féle alak, annak érdemes közelebbről megnéznie a gömböt:

Magyarországot a Trianon előtti formájában ábrázolták rajta.

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda – MTI

Ez minimum nyugtalanítóvá teszi, hogy vajon miket tervezgethet magában a kormányfő. Főként ha végiggondoljuk, amit a hadsereg korszerűsítése és a “hazafias iskolai nevelés” erőltetése kapcsán szorgalmaz.

Hadházy Ákos posztját és a Hitler irodájáról szóló képeket itt megtekinthetik:

Orbán (fideszeseknek: Főnök) dolgozószobájában álló böszme nagy földgömb már akkor is zavarba ejtett, amikor még nem…

Gepostet von Hadházy Ákos am Dienstag, 17. Dezember 2019

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!