Sorra buknak el a fideszesek – Orbán egy újabb embere került komoly bajba!

Újabb fideszes képviselő nyaka körül szorul a hurok, miután kiderült, hogy törvénysértő tevékenységet folytatott. Becsó Zsolt cége, az Ublot Kft. az elmúlt években fokozatosan vásárolta fel a lakásokat a VI. kerületben található Nagymező utca 66. szám alatti társasházban,

ahol illegálisan működtetett egy szállót.

Becsó vagyonnyilatkozatából kiderült, hogy ő a cég 50 százalékos tulajdonosa, az ingatlan tulajdoni lapjaiból pedig az is kiderült, hogy a cég 2016-ban kezdte meg felvásárolni a társasház lakásait. Néhány hónap leforgása alatt pedig több mint 550 négyzetméternyi ingatlan került a birtokukba.

A cég legális működéséhez a fideszes képviselőnek kereskedelmi engedélyt kellett volna kérnie, de ezt nem tette meg, és a kerület jegyzője is csak akkor szerzett tudomást a zugszálló működéséről, mikor a 24.hu december elején megkereste az üggyel kapcsolatban.

A lap szerint a BDHA összesen 16 szobával és 34 férőhellyel rendelkezik, a szálláshoz pedig kínáltak reggelit és ingyenes reptéri taxit is biztosítottak a nonstop recepció és takarítás mellett. A belvárosi fekvését tekintve pedig mindezt igen jutányos áron lehetett megkapni, egy kétszemélyes szoba 15-25 ezer forintba került éjszakánként, így ezt akár örömlányok is gyakran használhatták, hisz olcsóbban jutottak hozzá a belvárosi szobákhoz, mint más szállodákban.

A kerület jegyzője a lapnak azt mondta, hogy vizsgálatot fog indítani az ügyben, valamint a december 11-én tartott helyszíni szemlén kiderült, hogy nemcsak a kereskedelmi engedélye hiányzott a fideszes képviselő cégének, de a földszinten található recepciót is magába foglaló külön épületszárny még a szükséges településképi engedéllyel sem rendelkezett.

Így ezért az üzemeltetőnek azonnali hatállyal fel kell függesztenie a panzió működését, valamint a jogszabály által biztosított szankciókkal fogják sújtani.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!