Megsemmisült Orbán terve – ezt a csatát elvesztette Magyarországgal szemben

Fotó: Kollányi Péter / MTI

Orbán már egy jó ideje próbálja a lakosságot Brüsszel, vagyis az Európai Unió ellen hangolni. Ebben a fő üzenete, hogy az európai politikusok jó része Soros-bérenc, bevándorláspárti, akik csak tönkre akarják tenni a kontinenst, és el akarják venni a nemzeti függetlenségünk. Évek óta tolják óriásplakáton, televízióban, rádióban, ingyenesen osztogatott újságokban nyomdaipari termékekben az uszító propagandát.

De Orbán terve megbukott!

Kedden tették közzé az őszi Eurobarométer-felmérést, amikből töbek között kiderül, hogy az európai polgárok legfontosabb ügye a klíma katasztrófa elleni küzdelem lett, most először nevezték meg első helyen az ügyet a legtöbben. A hazánkat érintő számadatokból pedig az derül ki, hogy a megkérdezettek 60 százaléka támogatja az ország EU-tagságát, és

majdnem kétharmaduk (64%) pedig támogatja az EP erősebb szerepét is!

Ez a szám Orbán politikájának ellenére -vagy éppen annak köszönhetően- Magyarországon döbbenetes mértékben, 12 százalékkal növekedett tavasz óta. Valószínűleg egyre többeket zavarnak az ellopott milliárdok, és azt is egyre többen belátják, hogy a migráció ellen is csak összehangoltan, Európai szinten lehet hatékony lépéseket tenni.

Nem sokáig tudja már Orbán hülyének nézni az embereket. A világ nyitottlett, a határok leomlottak Európában, mindenki látja, hogy a “hanyatló” nyugaton nemcsak jobban élnek az emberek, de szabadabban, könnyedébben, lazábban, miközben itthon Orbán, Kövér és a többi hatalommániás csak a saját lelki görcsüket akarják az országra erőltetni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!