Itt a lista: így erőszakolta meg a Fidesz a törvényhozást

Forrás: youtube.com

Összegyűjtöttük Önöknek, hogy mikor és kinek a kedvéért változtatta meg a hatályos törvényeket a fideszes országgyűlési többség. Az estek mindegyikében egyértelmű, hogy személyreszabott törvényhozás működött.

  1. Rácz Zsófia
    A fentebb már említett joghallgató hölgy nem lehetne helyettes-államtitkár, hiszen ahhoz szükséges lenne a diploma. Sebaj, a Fidesz megváltoztatta a törvényt, mostantól kezdve elég a hallgatói jogviszony!
  2. Vida Ildikó
    A történet régebbi, Vida Ildikót nem tudták volna kinevezni a NAV élére, hiszen nem volt meg a szükséges 5 éves közigazgatási gyakorlata, sem az addig előírt vezetési tapasztalata. Fidesz jött, kritériumok mentek, Vida pedig beülhetett a NAV elnöki székébe.
  3. Schmitt Pál
    Kedvenc köztársasági elnökünk az egyetlen a rendszerváltás óta, aki nem töltötte ki a hivatali idejét, kénytelen volt lemondani a plágium botrány miatt. A Fidesz viszont gondoskodik mindenkiről, így megváltoztatták a törvény, hogy Schmitt Pálnak is járjon élete végéig minden szép és jó, annak ellenére, hogy leégette az egész országot.
  4. Domonkos László
    Az Állami Számvevőszék elnökének országgyűlési képviselősége miatt nem lehetett volna kinevezni Domonkost, mert négy éves tilalmi időszak volt a pártpolitikai múltra. Azonban lazítottak a szabályokon, mert Domonkosnál jobbat nem találtak.
  5. Mocsai Lajos
    Mocsai úgy kerülhetett a testnevelési Egyetem élére, hogy nem volt doktori címe. De hopp!!! Valakinek kipattant a fejéből, hogy tulajdonképpen egy olimpiai érem az ér annyit, mint egy doktori cím, így máris elfoglalhatta a rektori széket. Az már csak a hab a tortán, hogy utána pedig a Debreceni Egyetemtől kapott díszdoktori címmel kaphatott professzori kinevezést. Agyrém.
  6. Borkai Zsolt
    A leszereléstől számított 5 évig fegyveres testület tagja nem indulhatott önkormányzati választáson az eredeti alkotmány módosítás szerint, de mivel Borkai csak 2006-ban szerelt le, és 2010-ben már indítani akarták, gyorsan 3 évre csökkentették a moratóriumot. Mondjuk lehet, azóta megbánták.
  7. Polt Péter
    A legvégére hagytuk az igazi non-plus ultrát, a legfőbb ügyészt, aki az egyik legnagyobb támasztéka Orbán korrupt és tolvaj rendszerének. Ugyanis, az az ügyészek és bírák 62 éves nyugdíjkorhatára rá nem vonatkozik, és a két évvel ezelőtti kötelező nyugdíjazás helyett most kapott újabb 9 évre kinevezést.
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!