Váratlan csapás a Fideszre! Lebuktatja Orbánékat a hókáosz!

Elakadt autók, el sem induló buszok, botladozó emberek, megbénult közlekedés. Ezt hozta az első decemberi hét – pedig tudni lehetett, hogy jön az égi áldás, az emberek számára mégis úgy tűnhet, hogy az illetékeseket váratlanul érte a néhány centiméternyi lehullott hó. Mert mindez nem valami különleges természeti csapás következménye. Nem hófúvás van, vagy hóvihar.

Magyarországot néhány centi hó taszította káoszba.

Ez kérem a valóság. Ilyen az, amikor egy országot nem kormányoznak, hanem szétlopnak. Mert a közpénzek lenyúlása nem olyan, hogy annak nincs nyoma. Persze, van, ahol kevésbé feltűnő a lopás, a pénz hiánya nem azonnal érezhető. Az iskolákban lassan öregednek el a tantermek, a kórházakban is először csak a vécépapír tűnik el meg az étel egyre silányabb – de aztán ahogy telik az idő, egyre inkább érezhető lesz, hogy itt valami nem stimmel.

A tél nem kegyes a Fideszhez. Ha leesik a hó, azonnal kiderül, hogy ellopták a takarításra szánt pénzt.

Mert lehet az ellenzéki városokra mutogatni, hogy kérem a hókotrás nem állami feladat, de ez az érvelés több ponton is sántít. Egyrészt ugye a fideszes településeken is ugyanakkora a hókáosz, vagyis a probléma pártsemleges, nem lehet ráhúzni csak az egyik vagy másik politikai oldalra. Másfelől nem csak a Fidesz által kivéreztetett önkormányzatok nyögik a hóesés következményeit, hanem az állami tulajdonú MÁV is megbénult, hogy a szintén állami kezelésű nagyobb utakról ne is beszéljünk. Egyszóval

a mostani hókáosz nevetségessé teszi a Fideszt. Hogy tudnának kezelni bármilyen válsághelyzetet, ha pár centi hóval sem tudnak megbirkózni?

Persze, nem ez lenne a helyzet, ha lenne elegendő korszerű kotrógép, meg volnának bevethető munkások. Ám

a hókotrásra szánt pénz máshová került: Orbán és Mészáros birtokaiba, Tiborcz István jachtkikötőibe, Szijjártó Péter luxusvillájába, stadionokba és még ezer más helyre.

És ez a káosz így is marad, amíg a Fidesz van hatalmon és zavartalanul lophatnak.

Nyáron majd kicsit jobb lesz. Akkor eltűnik a hó és csak a kórházakban halnak majd meg többen.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!