Eskütétel közben porig oltotta Orbánt a DK új képviselője, Kövér teljesen kiakadt

Hétfőn letette parlamenti esküjét a DK új képviselője, Sebián-Petrovszki László. A politikus azért került az Országgyűlésbe, mert dr. László Imrét, a párt korábbi képviselőjét az önkormányzati választáson a XI. kerület polgármesterének választották. Sebián, miután elmondta az eskü hagyományos szövegét, egy olyan sort fűzött hozzá, amivel sikerült totálisan megaláznia Orbánt. Azt mondta, idézzük:

“Minden törekvésemmel azon leszek, hogy helyreállítsuk a Köztársaságot, és új demokratikus Alkotmányt adjunk a Hazának!”

Kövér láthatóan nem örült a dolognak, bele is vágott a szavába, a fideszes képviselők pedig hangosan felmordultak és zúgolódni kezdtek. Orbán sajnos nem tartózkodott a teremben, de egész biztosan nem fog tetszeni neki, hogy a DK új képviselője totális bohócot csinált belőle ország-világ előtt.

A videót itt megtekinthetik:

Sebián-Petrovszki László eskütétele az Országgyűlésben

"Minden törekvésemmel azon leszek, hogy helyreállítsuk a Köztársaságot, és új demokratikus Alkotmányt adjunk a Hazának" -ezekkel a szavakkal egészíti ki Sebián-Petrovszki László eskütételét az Országgyűlésben. Kövesd élőben, és oszd meg!🇹🇯🇪🇺

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Montag, 2. Dezember 2019

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!