Elszólta magát a miniszter – Leleplezte a kormány legnagyobb hazugságát!

A kormány folyamatosan azzal kampányol, hogy ha egy bizonyos településre vagy annak környékére sikerül egy nagyobb céget odacsábítani, akkor azzal mindenki jól fog járni, és az majd fellendíti a város életét.

De ez sajnos nem igaz!

Ezt a tényt erősítette meg Lázár János, aki egy hónappal azután, hogy pártja ismét elvesztett egy választást a szülővárosában, végigjárta a választókerületének településeit, és elmondta az igazat.

A politikus kijelentette, hogy egy beruházás lényegében sokat lendít egy város életében,

de semmit sem ér egy 80 ezer forintból élő nyugdíjas számára.

Ez az ő életét, a hétköznapjait, nem fogja megváltoztatni.

Szerinte egy település megtartó erejének az a mércéje, hogy mennyit tudnak keresni az itt élők, valamint az, hogy mennyi adót fizetnek, hisz ezek határozzák meg elsősorban az életüket – közölte az atv.hu.

“Minden, ami ezen kívül van, az különböző politikusok helyi vagy országos lökdösődésének tekinthető” – hangsúlyozta a politikus.

A térség országgyűlési képviselője azt is elmondta, hogy nem szabad tovább tagadni az elvándorlás tényét.

Ez egy létező jelenség ami természetes, hisz a nyugati bérekkel szinte lehetetlen versenyezni.

A Makón tartott testületi ülésen Lázár azt is elmondta, hogy hiába épül gigaberuházás, vagy bővül a fürdő, épül egy szálloda, ezek nem fogják vigasztalni azokat az embereket, akik mélyszegénysében élnek.

“Egy 80 ezer forintból élő, özvegy, nyugdíjas asszonyt, aki 70 éves és már beteg is, nem vigasztalja az, hogy egyébként Makón fürdő és szálloda épül. Ezt tudomásul kell venni, nehéz, mert úgy gondolja az ember, ha ilyen hatalmas beruházásokkal árasztja el a várost, akkor minden szép, de ez nem így van a valóságban. Makó jól teljesít,

Magyarország jól teljesít, de nem mindenkinek egyformán jól teljesít”

– emelte ki Lázár a testületi ülésen.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!