Ezek az álellenzéki médiumok! Farkasházy kimondta, amit eddig csak suttogtak!

Régóta hallani, hogy egyes ellenzékinek tartott médiumok valójában a Fideszt segítik. Ezek a vélekedések eddig csak a különböző fórumok szintjein bukkantak fel, de most olyasvalaki tett megdöbbentő kijelentést, akinek a szavára mindig is odafigyeltek a demokratikus oldalon.

Farkasházy Tivadar leírta, hogy az ATV és a 168 Óra igazából a Fidesz szekerét tolják.

A humorista a hozzá köthető Hócipő című kéthetilap legújabb számában öt teljes oldalon keresztül sorolja az arra vonatkozó bizonyítékait, hogy a két médium valójában álellenzéki. Az ATV-vel kapcsolatban például a televízió egyik kirúgott munkatársát idézve azt írja:

„Nem azzal van baj, amikkel az ATV foglalkozik, hanem amikkel nem.

Farkasházy szerint az ATV-ben csak olyan fideszes ügyek szerepelhetnek, amelyek az igazán fontos embereknek nem ártanak. Az Orbán családot közvetlenül érintő botrányos esetek például nem kerülhetnek képernyőre. Az állítólag ellenzéki televízió választások előtt már nem engedte szerepelni azokat, akik a leginkább kritizálták a kormány politikáját és a korrupciós ügyeket. Ezzel szemben

az ATV egymás után rúgta ki a „valódi kérdéseket feltevő” munkatársait.

A tévéből eltávolított kormánykritikus műsorkészítőkről a Hócipő egy tablót is közöl, amelyen többek között olyan arcok láthatók, mint Kálmán Olga, Havas Henrik vagy Juszt László. Farkasházy szerint a kirúgottak helyére a Tv2-től érkeztek olyan új emberek, akik csak jópofiznak és mellébeszélős televíziót csinálnak. Közülük a humorista név szerint is említi Kárász Róbertet, aki a fideszes kamujelölt Berki Krisztián felkészítő csapatának is tagja volt.

Farkasházy szerint a 168 Óra is már azt írja (vagy éppen nem írja meg), amit a Fidesz diktál. Bizonyítékként erre a Borkai-ügyet említi.

Borkai botrányával a 168 Óra a választások előtt csak fél oldalon foglalkozott, miközben a fideszes vezetésű XVIII. kerületi önkormányzatot nyolcoldalas hirdetésben népszerűsítette.

A Köves Slomó-féle lubavicsi szektához kötődő cég tulajdonába került közéleti hetilapról Farkasházy ezt írja: „A hetilap esetében két iskoláról tudok, az egyik nem hiszi el, hogy Kárpátaljáról New Yorkba elszármazott tehetős zsidó vallási vezetők épp egy magyar ellenzéki hetilapba akarnak befektetni, s fideszes pénzeket sejt mögötte, a másik tábor elhiszi.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!