Putyin elárulta! Ezt fogja tenni Orbán Magyarországgal és az EU-val!

Egyre többen mondják, hogy Orbán Viktornak csak addig kell az Európai Uniós tagság, amíg pénzt tud kivenni a rendszerből, miközben belülről bomlaszthatja azt, ám eljön majd az idő, amikor kivezeti Magyarországot az EU-ból. A Fidesz környékén eddig hivatalosan mindezt csak rosszindulatú kitalációnak minősítették, de most olyasvalaki erősítette meg ezt a titkos tervet, akinél jobban senki sem ismerheti Orbán Viktor gondolatait.

Vlagyimir Putyin kijelentette: egyes kelet-európai országok 2028-ig kiléphetnek az Európai Unióból.

Az orosz elnök mindezt egy moszkvai nemzetközi befektetői tanácskozáson mondta. Szerinte ugyanis az EU-n belül ellentéteket szült az adók elosztása. Egészen pontosan így fogalmazott: „2028 határán Kelet-Európa egyes országai a gazdasági fejlődés olyan szintjére jutnak majd el, amikor már nem kapnak szubvenciókat és különféle támogatásokat az európai büdzséből, hanem fizetniük kell majd, mint Nagy-Britanniának. És nem vagyok benne biztos, hogy nem jut majd eszükbe ugyanaz, mint magának Nagy-Britanniának.”

Mivel Putyin leghűségesebb követője Orbán Viktor, nem nehéz kitalálni, hogy az orosz elnök Magyarország kilépésének tervéről beszélt.

Azt persze még nem tudni, hogy ez hogyan fog lezajlani. Lehetséges, hogy Orbán egyszerűen kiprovokálja, hogy kizárják hazánkat, de az is könnyen elképzelhető, hogy előtte különböző ügyekkel az EU ellen hergeli a hazai közvéleményt, amire hivatkozva aztán bejelentheti a döntést. A régóta tartó brüsszelezés és az EU folyamatos pocskondiázása ebbe az irányba mutat és az sem véletlen, hogy a Parlementben ma is be van tiltva az EU zászlója.

Ha pedig megtörténik a kilépés, könnyű megjósolni, mi lesz a következő lépés. Orbán egyre gyakrabban hivatkozik arra, hogy a magyaroknak ázsiai gyökereik vannak és az is árulkodó, hogy Matolcsy szerint a jövőben az eurázsiai országok együttműködése határozza meg a fejlődés menetét. Vagyis

Orbán és a Fidesz egy Eurázsiai Gazdasági Közösségbe vinné át Magyarországot Kazahsztán és Kirgizisztán mellé.

Könnyen lehet, hogy a 2022-es választás valódi tétje ez lesz. Orbán már eddig is rengeteg szállal kötötte hazánkat Oroszországhoz, elég csak Paks 2-re és a hozzá kapcsolódó gigantikus orosz hitelre gondolni. Ha a következő választást is megnyerik,

a Fidesz egy új keleti blokkba olvasztja be Magyarországot. Putyin erre célzott, amikor már nyíltan beszélt az EU-ból való kilépésünkről.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!