Újabb fideszes került bajba – Rendőröket hívtak rá!

A Népszava értesülései szerint, bajba került Fertőd fideszes polgármestere. Bognár Zoltánt a rendőrség orvvadászattal gyanúsítja, mivel a polgármester vadászterületen kívül lőtt le egy vaddisznót.

A városvezető elmondása szerint, önvédelemből lőtte csak le az állatot.

Bognár, aki egyébként hivatalos vadásztársasági tag, a lapnak azt közölte, hogy csütörtök éjjel szabályosan vadászott egyik családtagjával a Lés-erdőben. Hazafelé tartva azonban átsétáltak egy vadászati zónán kívül eső parkos erdőrészen, ahol rájuk rontott három vaddisznó.

A polgármester szerint egyértelműen támadó szándékkal közelítettek feléjük az állatok, de neki végül még idejében sikerült lelőnie a feléjük tartó állatok közül az elsőt, mire a másik kettő elfutott.

Ekkor valaki kihívta rájuk a rendőrséget, mivel a polgármester vadászterületen kívül lőtte le a vaddisznót, így a kiérkező rendőröknek intézkedniük kellett vele szemben.

Igaz, hogy Bognár beszámolóját, amivel próbálja tisztára mosni magát, csak a családtagja tudja megerősíteni, mi ennek ellenére nem feltételezzük, hogy ez a valóságban nem egészen így történt.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!