Kiderült, felesleges volt a felhajtás Erdogan körül – máshol nem nyaltak be neki ennyire

Fotó: MTI - EPA - A török elnöki hivatal sajtóirodája

Tayyip Erdogan török elnök budapesti látogatása rég nem látott közlekedési káoszt okozott a fővárosban, annak köszönhetően, hogy lezártak 81 utcát, a Margit hidat, a villamosokról leszállították az embereket, az Andrássy úton pedig már kora reggel sem lehetett a járdára lépni. Mindezt biztonsági okokból.

Alig rá egy hétre, Erdogan Washingtonba látogatott, és mint tudjuk, az USA-ban is kiemelt jelentősége van a biztonságnak, nekik több tapasztalatuk is van a témában. Ha valaki most azt gondolná, hogy a török elnök miatt az amerikai főváros is megbénult, akkor el kell áruljuk, az USA biztonsági erői nem a TEK-től tanulták a szakmát. Természetesen Washingtonban is eszközöltek szigorú lezárásokat, de csak

összesen egy háztömbre!

A Pennsylvania sugárút, a 14. utca, az F utca és a 15. utca által határolt washingtoni Intercontinental The Willard hotel közvetlen környezetét érintik, de ott is csak a Pennsylvania sugárút és az F utca egy rövid szakasza lesz lezárva. A parkolási tilalom is csak erre a területre, és a szomszédos háztömb felére terjed ki.

Minderre a 444.hu akadt rá a helyi rendőrség honlapján.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!