Szemét munkát végeztek, de most be kell fejezniük

Az önkormányzatok feladata megszervezniük a településükön a szemétszállítást. Ezt a nagyobb városok úg yoldották meg, hogy létrehoztak rá egy önkormányzati céget, amely általában szolgáltatott is a közelben lévő kisebb települések részére is.

Aztán jött Németh Szilárd, a fantasztikus rezsicsökkentéssel, és kitalálták, hogy legyen egységes a szemétszállítási díj országosan, teljesen függetlenül attól, hogy egy-egy országrészben mi is a tényleges költsége a szemét elszállításának, lerakásának, ártalmatlanításának, és természetesen innentől kezdve csak non-profit társaságok végezhetik a szolgáltatást.

Létrehozták a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelési Zrt., amely már a megalakulásakor botrányt-botrányra halmozott, még a számlák kiállítására is alkalmatlan volt, nemhogy elvégezni a hulladék szállítást. Odáig jutott el a dolog, hogy a köznyelvben csak kukaholdingnak hívott csődtömeget

már a kormány is meg akarja szüntetni!

Ehhez adhat végső lökést Karácsony Gergely főpolgármester azon terve, hogy a fővárosi FKF-et kiléptetné a szemétdíj központosított beszedési rendszeréből. Ehhez a stáb meg is talált egy olyan kiskaput, ami lehetővé teheti a kilépést.

Ezzel a kukaholding a legnyereségesebb területét veszítheti el, amely végleg életképtelenné teszi az egyébként is problémás működésű céget, hiszen a budapestiek által befizetett díjak nyereségéből finanszírozta a többi helyen fellépő veszteségét.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!