Nem nyugszanak a vesztesek – ál-Népszabadsággal akarják átverni az embereket

A megszüntetett Népszabadság logóját használó, az egykori napilapra tördelésében erősen emlékeztető nyomtatványt kezdtek el terjeszteni Budapesten, több szerkesztőségbe motoros futár juttatta el az “újságot”.

Mind szerkesztésében, mind a benne lévő cikkek azt sugallják, hogy gyakorlott, profik munkája a kiadvány, ám a cikkek tartalmából egyértelműen kiderül, hogy

csak egy újabb propaganda kiadványról van szó!

Ennek a magát újságnak mutató nyomdai terméknek sincs impresszuma, a szerzői fiktív nevek. Célja egyértelműen a provokáció, gyakorlatilag egy álhírekkel teli kiafványról beszélünk, amely megpróbál zavart kelteni azok között, akik nem fogyasztanak napi rendszerességgel közéleti híreket.

A hátlapon Karácsony Gergely, Baranyi Krisztina és Soproni Tamás a rég megszűnt SZDSZ logója alatt szerepelnek, a címlapon a második cikk címe: a „migráció az egyetlen esélyünk”. Természetesen nem kerülhetik el a migráció kérdését, amelyet egyértelműen összemosnak a terrorizmussal, de még olvasói levélnek álcáva a kommunista népbíróságok újraindítása mellett is érvelnek.

A legdurvább a kiadványban, hogy mindezt a Kétfarkú Kutyapárt logójával kezdték el terjeszteni. Tudjuk, hogy nehéz elfogadni a vereséget, de el kellene fogadni, hogy az ilyen típusú hazugságokból lett elegük az embereknek. Ez is gyenge próbálkozás.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!