Szócsatába kezdtek: A Momentum elnöke keményen visszaszólt Gulyás Gergelynek

Miután Fekete-Győr András a Momentum elnöke nem a magyar jelölt mögé állt be a román elnökválasztáson, Gulyás Gergely kijelentette, hogy

“a román ügynökök eddig fedésben dolgoztak”.

Az ATV megkérdezte a miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy akkor most “le román ügynöközte” Fekete-Győr Andrást, mire Gulyás azt válaszolta: “magatartása alapján indokoltnak tartottam azt, amit mondtam, illetve ez egy másik képviselőasszonyra is igaz, aki a Momentum színeiben az Európai Parlamentben van jelen”.

Gulyás szerint az RMDSZ-t nehéz a Fidesz fiókszervezetének tekinteni, így az, hogy valaki a román elnökjelöltet támogatja az RMDSZ elnökjelöltjével szemben, indokolttá teszi a megjegyzését.

A Momentum elnöke a Facebook-on reagált a miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentésére:

“Gergely, nem hallom, amit mondtok, úgy visszhangzik. Kicsit kijjebb csúsznátok Erdogan fenekéből? De csak miután kijjebb csúsztok a kárpátaljai magyarságot háborúval veszélyeztető Putyinéból is”.

Fekete-Győr András azt is hozzátette Gulyásnak címezve, hogy:

“Mielőtt másokat ügynöközöl, ne felejtsd el, hogy az orosz ügynököket a Nemzetközi Beruházási Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett magyar kormány nevében beszélsz.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!