Botrányba fulladt a győri közgyűlés alakuló ülése – Videón a bukott polgármester utolsó szereplése

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Borkai Zsolt miután szexbotrányba keveredett, előbb kilépett a Fideszből, majd érezve, hogy ez nem lesz elég, bejelentette lemondását polgármesteri címéről. A kedélyek azonban így sem csillapodtak, a győri közgyűlés alakuló ülése jóformán botrányba fulladt, ami megmutatta, milyen lenne a hangulat a következő 5 évben, ha mégis hivatalban maradna – közölte a 444.hu.

Az ülés kezdete előtt a tüntetők áttörtek a biztonsági őrök sorfalán és dörömbölni kezdtek a díszterem zárt ajtaján, amit a teremben tartózkodók is jól hallhattak.

A teremben eközben pedig nevetés tört ki, mivel Borkai a kinti felfordulást épp a ‘kupleráj’ szóval jellemezte.

Az ülés ideje alatt a helyszínre érkezett országgyűlési képviselőket sem engedték be a nyílt ülésre, ami szintén felháborodást keltett az emberekben.

A tömeg táblákkal is készült, melyeken a “KOKAIN”, “KORRUPCIÓ”, “KURVÁK” feliratok voltak olvashatóak, ám nem ez volt az egyetlen ‘meglepetés’, mellyel a távozni készülő Borkait várták:

Az ülésteremből távozó szexbotrányba keveredett polgármestert, felfújt óvszerekkel dobálták meg,

így ezzel a hihetetlen botrányos szerepléssel zárja pályafutását Borkai, mivel ígérete szerint ma 16 órától már nem lesz Győr polgármestere.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!