Titokzatos gyülekezés volt a még meg nem nyitott stadionban

Orbán Viktor, Hernádi Zsolt és Csányi Sándor egy stadionban // Kép: MTI/Beliczay László

A 150 milliárdból felhúzott budapesti Puskás Aréna közösségi oldala és hivatalos csatornái egy szóval sem említettették, hogy mi történt a stadionban. A titkolózást okát senki nem tudja. Azonban a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze, Németh Sándortól a Facebookon kikotyogta:

a tegnapi napon zárt körben öt egyház képviselői mondtak áldást a hatalmas focipályára!

A bejegyzésből megtudhattuk, hogy az eseményt Fürjes Balázs kormánybiztos nyitotta meg, és részt vett azon Soltész Miklós államtitkár is, a római katolikus egyház képviselője pedig felszentelte az Arénát.

A közzétett fotó tanúsága szerint megjelent Köves Slomó, az EMIH nevű, kormánybarát zsidó kisegyház vezetője is, miközben a legnagyobb magyar zsidó egyházat, a Mazsihiszt meg sem hívták áldást mondani az eseményre. Úgy látszik, csak olyanok kaptak meghívást egyházi részről, akik kritika nélkül támogatják Orbán Viktort.

Köztudott, hogy a Hit Gyülekezete is megkapta a történelmi egyház rangot 2011-ben, ami jelentősen megnövelte pénzügyi forrásaikat.

Ma került sor a Puskás Arénát megszentelő és megáldó összejövetelre, melyet Fürjes Balázs kormánybiztos nyított meg. Öt…

Gepostet von Németh Sándor am Mittwoch, 6. November 2019

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!