Teljes a káosz Budán és a Margit hídnál – több ezren tüntetnek Erdogan ellen

A Széll Kálmán téren véget ért az a 14 órakor kezdődő tüntetés, amely a török diktátor budapesti látogatása ellenszerveződött. Azonban a rendőrség nem áll a helyzet magaslatán: gyakorlatilag a Margit körúton egy csomó ember már most ott ragadt, miközben a tüntetés helyszínéről is ide tartanak az emberek.

A Margit híd le van zárva, ugyanis arra fog menni a konvoj a Gül Baba türbéhez, a budai hídfőnél nagyjából 1500 ember van, akik sem haza, sem a tüntetésre nem tudtak eljutni. Egyenlőre lehetetlen autóval, vagy tömegközlekedéssel eljutni bárhova, de gyalogosan sem jobb a helyzet, mert a rendőrök körbezárták a közlekedőket.

A rendőrök a közeledő 4-6-os villamos utasait egyszerűen leszállították, a villamost tovább engedték menni, de az emberek most ott állnak az út szélén, és nem engedik át őket Erdogan érkezése miatt.

A rendőrség lassan kezdi elérni, hogy már az Erdogannal mit sem törődő emberek is a tüntetők oldalára állnak,

mert sokan nem tudják elhozni a gyereküket az óvodából iskolából, emiatt a Bem mozi előtt már üvöltözés is kialakult a rendőrök és az emberek között.

Mindeközben a Batthyányi téren is teljes a káosz, a rendőrök egyetlen kijáraton sem engedik ki az embereket a metróból, az aluljáró megtelt, visszaküldik az embereket a metróalagútba.

Orbán ma megmutatta, egy tömeggyilkos többet ér neki, minta a budapestiek nyugodt élete!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!