Titokzatos házkutatás: fideszes érdekeltséghez szálltak ki a rendőrök

A Szegeder portál információi szerint szerint október végén házkutatás történt a SzegedMa hírportál Szentháromság utcai szerkesztőségében, ennek oka azonban nem világos még.

A SzegedMa helyi hírportál híreit tekintve egyértelműen a Fideszhez kötődik, és jó eséllyel december 1-ével megszűnik, a sajtószabadság nevében teljesen beleolvad a Délmagyarországba. A Szegeder úgy tudja, hogy a beolvadást követően a Délmagyarország bulvár aloldalaként működik majd tovább.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette azt az értesülést, miszerint a Szegedi Járásbíróság végzése alapján

a Szentesi Rendőrkapitányság tényleg kutatást hajtott végre a szerkesztőségben.

Felmerülő kérdésekre a rendőrség azonban nem tudott válaszolni, a nyomozást elrendelő Szegedi Járásbírósághoz irányították a Szegedert.

A Szegedi Járásbíróság azonban mint a forró krumplit azonnal visszadobta a kérdést a rendőrséghez, arra hivatkozva, hogy a megadott adatok alapján nem tudják beazonosítani a bírósági lajstromban, hogy melyik a kérdezett ügy. Bár azt mondták, hogy nem sikerült beazonosítani az ügyet, azt mégiscsak tudták, hogy nyomozati szakaszban van, ezért is passzolták vissza a rendőrségnek a kérdéseket.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!