Mindenki látja a bajt csak Orbán nem: volt minisztere üzent neki

Boros Imre, az első Orbán kormány tárcanélküli minisztere üzent a kormányfőnek a Magyar Nemzet hasábjain. Mondatai azért is érdekesek, mert ő jelenleg is a kormány egyik kedvenc közgazdásza, rendszeres szereplője a HírTV-n futó egyik Bayer műsornak.

A Magyar Nemzet hasábjain két, a gazdaság állapotáról szóló örvendezés közben azért elejt egy igen fontos mondatot, amikor arről van szó, hogy mekkora a vásárlőereje a lakosságnak: “Az egyik lehetőség ez ügyben

a közszférában végrehajtandó észszerű béremelés volna, de akár a nyugdíjaknál is végre lehetne hajtani bizonyos korrekciót .”

Aki látott már vele beszélgetést a HírTV-n, az tudja, hogy Boros Imre nem tartozik a lángelmék kategóriájába. Ennek ellenére már ő is látja, hogy bizony béremelésre van szükség az egészségügyben, az oktatásban, az önkormányzatoknál, és nyugdíjemelésre is szükség van.

Ráadásul minderre meg is van a fedezet, mert az állam az előző év ugyanilyen időszakához képest 1100 milliárd forinttal több adót szedett be, ami rekord összeget jelent. Tehát pénz lenne rá, de Orbán mégsem az embereknek akarja adni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!