Kubatov megszegte Orbán 11. parancsát – hova tűnt a bajtársiasság?

Emlékeznek még, mit mondott Orbán a Fidesz kongresszuson a bajtársiasságról? Egyenesen 11. parancsolatnak nevezte:

” Igen, a politikában szükség van a tizenegyedik parancsolatra. Ez úgy hangzik, ne mondj rosszat a fideszes társadról!”

Nos, ezt a pártelnöki kérést nem sikerült megugornia Kubatovnak, aki ugyan azt kapta feladatul, hogy Szegedet elhódítsa az MSZP-s Botka Lászlótól, de legalább annyit csatázott párttársával, Lázár Jánossal is.

Lázár, nem sokkal a választások előtt okot is szolgáltatott erre, hiszen egy interjúban megdícsérte Botka Lászlót és teljesítményét. Kubatovnak sem kellett több, ha finoman is,

de egyszerűen árulónak nevezte Lázárt.

Azt mondta róla: “Lázár János egy kiváló stratéga, védi a városát, ahol él. Így aztán az érdeke az, hogy egy alkalmatlan városvezető kerüljön Szeged élére és Botka László pontosan ilyen.” Tehát azt állította, hogy Lázár a Fidesz ellen dolgozik Szegeden. Bizonyára nem alaptalanul mondta, nincs kétségünk affelől, hogy az interjú mellett egyéb gáncsoskodások is mentek a háttérben.

De Kubatov nem csak Szegedet bukta el, másban is tévedett, tgeyük hozzá Lázárral együtt.  “Ha Szegedet egy erős, kormánypárti polgármester irányítja, akkor Hódmezővásárhely vezető szerepe megkérdőjeleződik. A fejlesztési forrásokból is jóval kevesebb jut majd Hódmezővásárhelynek.” – állította Kubatov a Lázárt mozgató rugókról.

Aztán sem Szeged, sem Hódmezővásárhely nem lett a Fideszé, csúfos bukás színtere lett számukra mindkét város. Lehet, mégiscsak van értelme Orbán 11. parancsolatának, de már későn nyilatkoztatta ki.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!