Orbán eddigi legnagyobb égését volt kénytelen elviselni

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Meg lehet magyarázni, hogy Orbán miért nem mert a budapestiek elé kerülni október 23-án. Lehet rá indokokat találni, hogy nem tudták, kell-e Brüsszelbe utaznia egy rendkívüli Európai Tanács ülésre vagy nem, csak az a furcsa, hogy 18 év után először akkor fordult ez elő, amikor éppen a Fidesz elbukta a főváros vezetését.

Ennél nehezebb lesz arra választ adni, hogy a Zeneakadémia nézőtere vajon miért volt csak félig megtelve. Ismerjük a Fidesz gépezetét, ha kellett, akkor bértapsoló diákokat fizetett meg, ha kellett, akkor Lengyelországból szállított maának őt ünneplő közönséget, ha kellett akkor bérelt buszok tömegével szállította vidékről Budapestre a Fideszes párttagokat.

Szinte elképzelhetetlen, hogy ne küldtek volni ki Orbán beszédére annyi meghívót, amennyien elférnek a teremben. Tudják jól, nagyon rosszul festenek a közvetítésen az üres székek. Jelentősebb rendezvényeken például ha valamelyik meghívottnak például ki kell mennie, mert hívja a természet, azonnal a helyére ül egy rendező, hogy a kamerák mindenképpen telt házat mutassanak.

Orbánnak most nem volt telt háza. Maximum kétharmada. Csak az most nem cseng olyan jól. Erre csak egy egyszerű magyarázat van, Orbánnak megszűnt a varázsa, és

már kezdenek leválni róla azok, akik csak az anyagi haszon reményében szokták nyalni a talpát.

Marad a kemény mag, amit folyamatosan gyalulnak lefelé az Erdogánnál tett látogatások, a Putyinnal való sajtótájékoztatók, a jachtozások, a helikopterezések,

az egész prostikormányzás, amit folytat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!