Nyomozás indult – Komoly büntetést kaphat a TV2 és az Origo is

Forrás: Facebook / Tények

Rágalmazás vétsége miatt rendelt el nyomozást a Pesti Központi Kerületi Bíróság azoknak a médiumoknak a felelős szerkesztői ellen, melyek hamisan azt állították, hogy Újbuda megválasztott DK-s polgármestere, László Imre többször zaklatott szexuálisan egy orvosnőt még 2012-ben – közölte az atv.hu.

Szeptemberben a TV2 Tények című műsora is, és az Origo is hamisan azzal vádolta László Imrét, hogy szexuális visszaélést követett el 2012-ben,

mikor még a Swiss Medical Services Kft. magánklinika orvos-igazgatója volt.

László Imre beosztottjaként dolgozott a klinikán az az orvosnő, aki a hamis vádakat közölte a kormányközeli médiumoknak. A nő elmondása alapján László Imre egyszer az irodájában lehúzta a sliccét, elővette a nemi szervét és arra kérte, simogassa meg. Egy másik alkalommal pedig kettesben maradt az orvos-igazgatóval, aki kulcsra zárta az ajtót, és a nő állítása szerint meg akarta erőszakolni, de végül sikerült ellöknie magától a férfit.

A magánklinika vezetője minden elhangzott vádat megcáfolt az RTL Híradónak, szerinte akkoriban nem jelentettek ilyen esetet, és nem volt vizsgálat az üggyel kapcsolatban az intézményben.

A mostani nyomozás elrendelését a DK pozitívan fogadta, de a felelősségre vonás mellett bocsánatkérést is várnak az érintettektől.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!