Itt a lista: ők fogják segíteni Budapest felszabadításában Karácsony Gergelyt

Kép: Karácsony Gergely Facebook

Kezd összeállni a csapat, akikkel Karácsony Gergely közvetlenül fog dolgozni Budapest átalakításán. A Népszava forrásai tényként kezelik, hogy a DK-s Gy. Németh Erzsébet, a szocialista Tüttő Kata, a párbeszédes Dorosz Dávid, valamint a momentumos Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes lesz. A stáb még nagyobb is lehet, úgy tudjuk, hogy Karácsony öt helyettessel számol majd. Azt a lap elsőként írta meg korábban, hogy a Karácsony kabinetfőnöke Balogh Samu várostervező lesz.

A felállás nem csak azért érdekes, mert az összefogásban jelentős szerepet vállaló pártok képviselőiről van szó, hanem mert mindemelett egy erős szakmaiság és tapasztalat is áll a helyettesek mögött.

Gy. Németh Erzsébet és Tüttő Kata jelentős fővárosi tapasztalattal rendelkezik, Dorosz Dávid Karácsony kampányfőnöke volt a mostani választáson. Kerpel-Fronius Gábor a Momentum tagja, májusban a párt Európai Uniós listájának hatodik helyén állt, jelenleg a XIII. kerületi Momentum vezetője, Angyalföldön pedig egyéni önkormányzati körzetben nyert.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!