Megérkezett a selyemzsinór Borkainak: Kósa Lajos hozta el

A HírTV-n futó Bayer show-nak csúfolt mocskolódó műsor vendége volt Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, aki az idei önkormányzati választásért felelős kampányfőnök is volt a Fideszben. Még egy ilyen műsorban, hazai pályán is nehéz lett volna teljesen elkerülni a Borkai botrányt mint témát, de úgy tűnik nem is akarták kikerülni a kérdést, mert üzenet is érkezett Borkainak.

Valószínűleg a választások után, már nyugodtabb körülmények között, több idő állt rendelkezésre az ügy elemzésére. Ezért mondhatta Kósa azt, hogy bár Borkai a Fideszből kilépett, de ezt nem tartja elégnek, helyben is kell következményének lenni. Szószerint azt mondta, hogy  “akarja-e egy polgármester olyan helyzetbe hozni a saját városát, amilyenbe most Győr került. Szerintem ez nem helyes, tehát az a helyzet, hogy

egy tisztességes választás egyenlő feltételekkel sokkal jobbat tenne Győrnek és neki is, mint bármilyen halogató magatartás.”

Nem más ez, mint Borkai politikai pályájának a vége. Lehet, hogy egy-másfél évig még maradhat a poszton, de a ciklust nem fogja kitölteni. Kósa nem mondhatna ilyet a HírTv-n, Orbán szándéka és engedélye ellenére.

Ráadásul, egy időközi polgármester választás szinte semmilyen veszéllyel nem jár a Fidesz részére, mert ha Borkai tudott nyerni, akkor egy tiszta jelölt még inkább, miközben a közgyűlési többség rendelkezésre áll.

Borkai elkezdhet csomagolni, tanácsokat tud kérni Tarlóstól, hogy is kell ezt csinálni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!