Bayer csúnyán elszólta magát a tévében, jól bemártotta Orbánt (+videó)

Forrás: HírTV - Bayer Show

A Magyar Narancs szúrta ki, hogy a kormánypárti publicista HírTV-s műsorában azzal kezdett el fenyegetőzni vasárnap, hogy kapaszkodjanak meg,

ezentúl a fideszes média is el fog kezdeni újságot írni!

Egészen pontosan azt mondta: “közel 10 éve hallgatjuk, hogy mi vagyunk a lakájmédia. Rossz hírem van: mostantól majd megnézzük, hogy ki lesz a lakájmédia. Rossz hírem van: mostantól mi leszünk az ellenzéki média, minden egyes olyan helyen, ahol ők győztek.”

Bayer ezt azzal a fenyegetéssel toldotta meg, hogy idézzük:

„Most jön el az az idő, hogy majd mi, mint újságírók meg a mi tévéink meg a mi rádióink, majd mi megnézzük az összes közbeszerzést. Most majd megnézzük, hogy kik fognak nyerni a közbeszerzéseken, és ki kinek kicsodája.”

A Fidesz hivatásos uszítója tehát lényegében beismerte, hogy eddig nem folytattak rendes, tisztességes újságírást, hanem csak Orbán szekerét tolták, helyi szinteken pedig a fideszes potentátok bűneit rejtegették vagy mosdatták. Nem lennénk a helyében Bayernak, amikor legközelebb Orbán színe elé kerül, a miniszterelnök egyébként sem lehet túl jó kedvében a választások óta. Bolond az, aki önként okot ad neki az újabb kiakadásra.

A fenyegetőzésről készült videót itt megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!