Bödőcs elmondta, mikor bukik meg Orbán

A népszerű humorista a Magyar Hangnak adott interjút.

Bödőcs az önkormányzati választások kapcsán elmondta: a NER alapja mindig is a gondosan kiszámított propaganda, az agresszív gazdasági letámadás, börtönszlenggel a “csicskítás” volt. Dacára annak, hogy Orbán évek óta erőlteti az érzelmi polgárháborút, jó volt látni, hogy “nem mindenkinek jön ez be”.

Mint mondta, nem tagadja, hogy nincs ellenére, hogy “némi bors került az álkeresztény kleptokrácia orra alá”. Az ellenzék kapcsán úgy fogalmazott: ha már lehetőséget kapott a „nemfidesz”, reméli, élni is tudni fog vele, nem lopással, és nem a másik tábor elleni hergeléssel lesz elfoglalva. Bödőcs bár még nem tudhatta, amikor adta az interjút, de ebben akár nagyon igaza is lehet, tegnap derült ki ugyanis, hogy Karácsony Gergely egyik első intézkedésével lényegében kiverte Orbán kezéből az egyik legnagyobb fegyverét, amikor bedobta, hogy mindkét – baloldali-liberális és jobboldali-konzervatív – elődjét, Demszky Gábort és Tarlós Istvánt is jelölni fogja Budapest díszpolgárának.

Bödőcs szerint a hatalom nem tud mit kezdeni vele, bár azt tudja, hogy “nem egy bohóc fogja megdönteni a rendszert”. Viszont hibát követ el Orbán, ha úgy tesz, mintha belőle nem lehetne viccet csinálni.

“Mindannyian emberek vagyunk, és mindannyian nevetségesek vagyunk. Én is az vagyok, az apám is az, Orbán Viktor is az, csak próbálják eljátszani, hogy őt csak ájultan tisztelni lehet, ami persze egyre nehezebben megy.”

A Borkai-botrány kapcsán is megszólalt, mint mondta, ami jelenleg zajlik, az már régóta nem politika. “Eddig is tudtuk, hogy miként működik a korrupció, de egy ilyen videót nézve sokkal könnyebben átélhetővé vált ez: Aperol Spritz meg az Add ide a didit.

Ez jutott nekünk, A Wall Street farkasa Fásy Ádám-féle kiadása”

– fogalmazott Bödőcs.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!