Orbitálisat hazudott Orbán: szerencsétlenségére kamerák is rögzítették

Hallott már a kipcsakokról? Nem? Akkor bizony önben van a hiba, mert Orbán Viktor a Türk Tanács VII. csúcstalálkozóján beszélt arról, hogy sok magyarban kipcsak vér van.

Valószínűleg benne is, ezért is vett részt a török nyelvű országok ezen találkozóján. Aztán, hogy oka is legyen a részvételének, megpróbált gratulálni Nurszultan Nazarbajev volt kazah diktátornak, aki Törökországtól kitüntetést vehetett át. Nazarbajev 30 év kormányzás után ugyan névleg visszavonult, ám ma is jelentős hatása van a kazah döntésekre.

Ekkor lépett a színre Orbán Viktor, és nem tudni, hirtelen ötlettől vezérelve, vagy előre kigondolva, de Nazarbajevet

a  magyar kipcsak törzsek mindenkori elnökének nevezte!

Ha valakinek ez sok lenne, akkor kapaszkodjon meg, mert azt is mondta, hogy Magyarországon a kipcsakoknak még önkormányzatuk, meg éves gyűlésük is van! Nos, ha valakit érdekelnek ezzel kapcsolatban a tények, akkor a valasztas.hu ad erre megfelelő információt, hogy vajon lehetett-e szavazni kipcsak nemzetiségi önkormányzati jelöltekre. Eláruljuk, nem.

Ez az alternatív valósággyártásnak egy olyan szintje, amire ép ésszel nincs magyarázat. Értjük mi, hogy ott, abban a pillanatban ez a hazugság jól jöhet, és kaphat cserébe hálás pillantásokat, de az nem jut eszébe, hogy

közben Európában bohócot csinál magából?

Nézzék meg a videót, azon a hazudozás összes testbeszéd jelzését fel lehet fedezni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!