Kiderült, hogy miért nem nyomoz Borkai-ügyben az ügyészség

Polt Péter Legfőbb ügyész Kép: Nol.hu

Az ismeretlen blogszerző által kiszivárogtatott anyag Győr polgármesteréről és baráti köréről, komoly aggályokat vet fel, melyeket ki kellene vizsgálni, legalábbis ez lenne a feladata a magyar hatóságnak. Utána kellene nézni miből finanszírozta Borkai Zsolt a horvátországi szexpartit, és nyomozni kellene az ügyben is, hogy tényleg használtak-e kábítószereket az érintettek.

Az ügyészség tétlensége azonban lehet abból fakad, hogy a Borkaival együtt orgiázó ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán, épp ugyan abban a luxus apartmanházban vett üdülőt, melyben Polt Péter és felesége is ingatlantulajdonos, közölte a tulajdoni lapok adatai alapján az Átlátszó.

A győri ügyvéd 2016-ban vett luxus apartmant a balatonfüredi apartmanházban, akárcsak a főügyész.

Rákosfalvy vagyonát abból szerezte, hogy a győri önkormányzat elől felvásárolta azokat a szántóföldeket, melyeket később az Audi-nak adott el, hogy logisztikai központot építhessen rá. Közben Borkainak dolgozott, és az általa szerzett cég, még most is havi egymilliós fizetést ad a polgármester fiának.

Nem állítjuk, hogy a szomszédi kapcsolatnak köze van ahhoz, hogy a Borkai és társai ellen felhozott vádakat nem vizsgálják a hatóságok, de ezek mindenesetre elég érdekes egybeesések.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!