Ilyen egy igazi fideszes – gusztustalan urizálás a botrány után!

Borkai Zsolt szexbotrányát követően, a Fidesz-KDNP pártszövetség kiállt a győri polgármester mellett, kijelentették, hogy nem vizsgálják az ügy részleteit, mivel az magánügynek minősül.

A választás előtt azonban a videót kiszivárogtató blog szerzője azt is elárulta, milyen korrupciós csalások révén lett milliárdos Borkai, és hogy az orgiát is a várostól ellopott pénzből finanszírozta. A Fidesz ekkor a hallgatás taktikáját választotta, nem igazán nyilatkoztak a Borkai-ügy kapcsán, bíztak a legjobban, hogy túlélik a választást nagyobb bokás nélkül.

Nem jött be a taktikájuk!

A Fidesz-KDNP elbukta a főpolgármesterét, elvesztették Budapest kerületeinek nagy részét és a megyei jogú városokból is hatalmas veszteségeket szenvedtek el. Átrendeződött a politikai térkép, taktikát kell váltania a kormánypártnak.

A hatalmas bukást követően Orbán Viktor belátta, Borkai nem vet jó fényt pártjára, mivel megmutatja, milyen valójában a Fidesz, milyen gátlástalanul lopnak és, hogy bort isznak és vizet prédikálnak mikor a családról és a keresztény erkölcsökről van szó.

A miniszterelnök utasításba adta Kövér Lászlónak és Kubatov Gábornak:

rendeljék fel a fővárosba Borkait, és tegyék világossá számára, hogy “önszántából” ki kell lépnie a Fideszből

(ez várhatóan ma délelőtt meg is történik).

A 444.hu egyik szemfüles olvasója azonban észrevette a Flight Radaron, hogy aznap, mikor felrendelték Borkait, Győrből Budapestre repült a HA-CIZ lajstromú Cessna T182T Skylane TC típusú repülő.

A gép tulajdonosaként az Immobilien Trade Center Kft. van bejelentve, melynek székhelyének Rákosfalvy Zoltán lakcíme van megadva. Ő az az ügyvéd, aki szintén felbukkan Győr újraválasztott polgármesterének a horvátországi orgiáján készült videón. A magángépet az Átlátszó közlése szerint Borkai is használja, a 24.hu szerint pedig néha még vezeti is.

Ha tényleg Borkai repült, akkor ez azt mutatja, hogy megbánás helyett egy igazi, vérbeli Fideszes továbbra is folytatja azt az elképesztő urizálást, amit eddig is csinált. Botrányát követően nem mondott le, nem mutatott különösebb megbánást, felolvasott egy előre legépelt “bocsánatkérő” szöveget, majd mintha misem történt volna, tovább éli luxus életét.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!